Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Լիմոնադով հրաշք – բիսկվիթ․ արտակարգ բարձրանում է, համեղ է և փափուկ
 

 


   

Ահա բիսկվիթի բաղադրատոմս, որը կարելի է երկու եղանակով պատրաստել՝ ջեռոցում կամ մուլտիվառարանում: Ինչպես պատրաստել ջեռոցում՝ տեսեք ստորև: Իսկ մուլտիվառարանի դեպքում դրեք «Թխել» ռեժիմը և ժամանակ (50 րոպե): Ձայնային ազդանշանից հետո բիսկվիթը հանեք, շրջեք և թխեք ևս 50 րոպե:
 

Բաղադրիչները՝

  • Ձու՝ 4 հատ
  • Շաքարավազ՝ 1,5 բաժակ
  • Վանիլային շաքարավազ՝ 10 գ.
  • Լիմոնադ՝ 1 բաժակ
  • Արևածաղկի ձեթ՝ 1 բաժակ
  • Ցորենի ալյուր՝ 3 բաժակ

 

Պատրաստումը՝
1. Ալյուրը մաղեք փխրեցուցիչի հետ:

2. Առանձին ամանի մեջ հարեք ձվերը սովորական և վանիլային շաքարավազի հետ: Շարունակելով հարել՝ լցրեք արևածաղկի ձեթը, հետո՝ լիմոնադը: Մաս-մաս ավելացրեք ալյուրը:

3. Խմորը լցրեք կարագով պատված թխելու ձևամանի մեջ: Դրեք ջեռոցը 40 րոպեով 180 աստիճանով: Պատրաստի լինելը ստուգեք փայտիկով: Թխվելուց հետո բիսկվիթը 20 րոպե թողեք անջատված ջեռոցում: Հետո ձևամանը հանեք և անմիջապես միջից հանեք բիսկվիթը:



Տարածել...
 

Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 14.06.18

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 30հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (14.06.18)
Դիտումներ: 3935 | Տեգեր: համեղ, ԱՐՏԱԿԱՐԳ, հրաշք, փափուկ, բարձրանում, Լիմոնադով, բիսկվիթ․ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...