RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Թխվածք «Լավա» հալչող միջուկով
 


 


   xohanoc.am

Բաղադրամասեր

  • 140 գր կարագ,

  • 1 բաժակ շաքարավազի փոշի,

  • 2 ձու,

  • 2 ձվի դեղնուց,

  • 6 ճաշի գդալ ալյուր,

  • պաղպաղակ, վանիլին՝ ըստ ցանկության

 


Պատրաստման եղանակը

  • Տաքացրեք վառարանը մինչև 220 աստիճան: Կարագ քսեք թխվածքի համար նախատեսված կաղապարները:

  • Փոքր տարրայով տաք ջրի մեջ կամ ջեռոցում հալեցրեք շոկոլադը։ Վերջինիս խառնեք սենյակային ջերմաստիճանի կարագը՝ ստանալով համասեռ զանգված։

  • Աավելացրեք շաքարավազի փոշին և դաևձյալ լավ խառնեք:

  • Ստացված զանգվածի վրա ավելացրեք ձվերը, խառնեք մինչև միասեռ զանգված ստանալը: Ավելացրեք ալյուր և վանիլին ու խառնեք:

  • Լցրեք խմորը կաղապարների մեջ և թխեք 6-12 րոպե:

  • Զգուշորեն առանձնացրեք ծայրերը կաղապարներից և շուռ տվեք թղվածքը ամանի մեջ:

  • Զարդարեք պաղպաղակով և մատուցեք:




Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17) | Հեղինակ: xohanoc.am
Դիտումներ: 320 | Տեգեր: միջուկով, հալչող, «Լավա», թխվածք | - Վարկանիշ -: 0.0/0