RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Նուրբ և փափուկ կաթնաշոռով բլիթներ
 


 


   

Բաղադրիչներ՝ 

Կաթնաշոռ- 500 գր. 

Հավկիթ- 2 հատ 

Ալյուր- 3-6 ճ.գ. 

Շաքարավազ- 4 ճ.գ. 

Աղ- մեկ պտղունց 

Փխրեցուցիչ- 1 թ.գ. 

Փոքր-ինչ վանիլին 


Պատրաստման եղանակը՝ 

Կաթնաշոռը տրորել: Ավելացնել հավկիթները, շաքարավազը, աղել և հունցել կաթնաշոռով զանգվածը: Առանձին ամանում խառնել ալյուրն ու փխրեցուցիչը, ապա ավելացնել կաթնաշոռով զանգվածը: Վերցնել խմորը ալյուրոտ ձեռքերով և հավի հավկիթի չափ գնդիկներ պատրաստել: Ձիթայուղով պատած տապակի վրա իրարից հեռու շարել գնդիկները, քանի որ թխելու ընթացում նրանք մեծանում են: Տեղադրել տապակը 180 – 190 ջերմաստիճանով տաքացված ջեռոցի մեջ և թխել 30 րոպե: Ուրախացրեք Ձեր երեխաներին և, ինչու ոչ, նաև Ձեզ: 

Բարի ախորժակ:









Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17)
Դիտումներ: 778 | Տեգեր: Կաթնաշոռով, փափուկ, նուրբ, բլիթներ | - Վարկանիշ -: 0.0/0