Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Կարմիր պղպեղով և ֆետա պանրով թանձրուկ
 

 


   aravot.am

Այս թանձրուկը (սոուսը) հրաշալի համադրվում է ե՛ւ մսի, ե՛ւ ձկան, ե՛ւ հավի, ե՛ւ բանջարեղենի հետ: Այն այնքան համեղ է, որ կարող է լավ նախուտեստ լինել՝ հացի կամ կրեկերների վրա քսած վիճակում: Իսկ պատրաստելը րոպեների հարց է:

Անհրաժեշտ մթերքները

Կարմիր թարմ պղպեղ- 5-7 հատ

Սխտոր- 1-2 պճեղ

Ձիթապտղի յուղ- 2-3 ճաշի գդալ

Ֆետա պանիր- 50-100 գրամ (կախված այն բանից, թե որքա՞ն աղի եք ուզում լինի թանձրուկը)

Պատրաստման եղանակը

Կարմիր պղպեղն ու սխտորը խորովեք:

Մաքրեք եւ լցրեք բլենդերի մեջ, ավելացրեք ձիթապտղի յուղն ու ֆետա պանիրը եւ լավ հարեք:

Լցրեք ապակե տարայի մեջ եւ դրեք սառնարան 1-2 ժամով: Վերջ. թանձրուկը պատրաստ է: Եթե ցանկանում եք այն որոշակի կծվություն ունենա, ըստ ճաշակի ավելացրեք աղացած չիլի կամ մի քանի կաթիլ «Տաբասկո»: Թանձրուկը կարող եք մատուցել կարտոֆիլի պյուրեի հետ, խորոված բանջարեղենի, ցանկացած մսեղենի հետ:

Բարի ախորժակ:



Տարածել...
 

Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 10.07.17 | Հեղինակ: aravot.am

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 27հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (10.07.17) | Հեղինակ: aravot.am
Դիտումներ: 469 | Տեգեր: ֆետա, թանձրուկ, կարմիր, պանրով, պղպեղով | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...