Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երեքշաբթի, 24.04.18  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Հայկական ձևով պատրաստվող լավագույն Հալվայի բաղադրատոմսը
 
 


   168.am

Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում.

Կալորիականություն – 1401 կկալ
Սպիտակուցներ – 23.1 գ
Ճարպեր – 52.5 գ
Ածխաջրեր – 212.2 գ

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 1 կգ
2. Յուղ – 200 գ
3. Շաքարավազ – 100 գ
4. Ջուր – 50 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Ալյուրը լցնել խորը տապակի մեջ, ավելացնել յուղը:

2. Խառնել այնքան ժամանակ՝ մինչև տապակի պարունակությունը կվերածվի ոսկեգույն փխրուն զանգվածի:

3. Ավելացնել շաքարավազը և եռացրած ջուրը և շարունակել խառնել՝ մինչև միասեռ զանգված ստանալը:

4. Ստացված հալվան տեղավորել կաղապարի մեջ և սառեցնել:



Տարածել...
 

Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 01.11.17 | Հեղինակ: 168.am

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 25հզ.+ բաժանորդ



Հետևեք մեր էջերին Ֆեյսբուքում


Նոր նյութեր


 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.11.17) | Հեղինակ: 168.am
Դիտումներ: 194 | Տեգեր: Հայկական, բաղադրատոմսը, հալվայի, ձևով, պատրաստվող, ԼԱՎԱԳՈՒՅՆ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...