Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Հալվա. բաղադրատոմս
 

 


   

Բաղադրամասեր 

կես բաժակ յուղ, կես բաժակ մեղր, կես բաժակ կտրտած ընկույզ, մեկ բաժակ ալյուր, դարչին

Պատրաստման եղանակը

Յուղը հալեցնել թավայի մեջ, ալյուրը լցնել տաք յուղի մեջ: Անընդհատ խառնելով բովել, մինչև ստացվի ոսկեգույն անուշաբույր զանգված: Անընդհատ խառնել, որ գնդիկներ չմնան:

Ընկույզը նախապես թրջել գոլ ջրի մեջ, ապա քամել,չորացնել և մանրացնել: Կտրատած ընկույզը խառնել բոված ալյուրին: Երբ ընկույզի բույրը տարածվի, հալվան համեմել դարչինով: Ավելացնել մեղրը, խառնել:

Մեղրն ավելացնելուց հետո հալվան մի փոքր ջրիկ կդառնա: Պետք է խառնել, մինչև ստացվի փխրուն զանգված: Հալվան շատ արագ տեղափոխել ափսեի մեջ ու հարթեցնել: Պատառաքաղով նախշեր անել, մատուցել:



Տարածել...
 

Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 17.04.18

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 27հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (17.04.18)
Դիտումներ: 254 | Տեգեր: ՀԱԼՎԱ., բաղադրատոմս | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...