Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երեքշաբթի, 23.01.18  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Հացով պուդինգի պատրաստման բաղադրատոմսը
 
 


   aravot.am

Այս համեղ եւ շատ արագ պատրաստվող քաղցրավենիքը նաեւ հրաշալի տարբերակ է՝ ավելացած սպիտակ հացը օգտագործելու համար: Պուդինգի համար հարմար է ինչպես հին բատոնը, «Հրազդան» հացը, այնպես էլ՝ չորացած բուլկին եւ կեքսը:
 

Անհրաժեշտ մթերքները

Սպիտակ հաց կամ բուլկի (բրիոշ, կեքս, բատոն, «քարե» հաց եւ այլն)- մոտ 0,5 կգ

Ձու-3-4 հատ

Կաթ- 1,5 բաժակ

Շաքարավազ-3/4-1 բաժակ

Շաքարի փոշի-2 ճաշի գդալ

Կարագ- 100 գրամ

Վանիլի մզվածք- 1 ճաշի գդալ կամ 1 տուփ վանիլի փոշի

Չամիչ կամ չիր- ըստ ցանկության

Խտացրած կաթ, մուրաբա կամ պաղպաղակ-մատուցման համար


Պատրաստման եղանակը

Հացը կամ բուլկին կտրատեք ձեր ցանկացած ձեւով՝ հավասար շերտերի կամ փոքր կտորների: Առանձին հարեք ձուն, շաքարավազը եւ կաթը, ավելացնելով վանիլի մզվածքը կամ փոշին:

Ջեռոցի տարան, ցանկալի է հրակայուն ապակուց, առատորեն կարագապատել: Հացի շերտերը գեղեցիկ դասավորել մեջը, կամ կտորները խառը լցնել մեջը: Արանքներում, ըստ ցանկության, կարող եք  չիր-չամիչ դնել, նարնջի կեղեւ քերել, շոկոլադի կտորներ շարել կամ մանրած ընկույզ:

Հացիկների վրա կամ արանքներում մանր կտորներով կարագ դրեք: Վերջում վրան լցրեք կաթնաձվային խառնուրդը: Դրեք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը մոտ 20-30 րոպեով: Հետեւեք խմորին, երբ տեսնեք, որ կաթնաձվային խառնուրդը բարձրացել է, փայտիկով ստուգեք պատրաստվածության աստիճանը, եթե չոր է դուրս գալիս, նշանակում է, եփվել է: Հանեք պուդինգը ջեռոցից, երբ կսառչի, վրան շաքարի փոշի ցանեք:

Կարող եք մատուցել պաղպաղակի գնդիկով, խտացրած կաթով, հարած սերուցքով կամ որեւէ մուրաբայով:

Շատ համեղ է ինչպես սուրճի, այնպես էլ թեյի հետ:
 

Բարի ախորժակ:





Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 11.07.17 | Հեղինակ: aravot.am

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 25հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (11.07.17) | Հեղինակ: aravot.am
Դիտումներ: 327 | Տեգեր: պուդինգի, բաղադրատոմսը, Հացով, պատրաստման | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...