Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Կիրակի, 24.09.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Ավանդական բաղադրատոմսեր․ «Ղավուրմա»
 
 
Загрузка...


Պատրաստման եղանակը`

Ոչխարի միսը բաժանել մասերի և հեռացնել մեծ ոսկորները: Միսը կտրել 200-250 գ-ոց կտորներով, աղ անել և 7-8 ժամ թողնել: Հետո միսը լվանալ, թույլ եփել և հեռացնել մնացած ոսկորները: Պատրաստված միսը տապակել դմակի յուղով: Պատրաստի միսը դնել կավե ամանի մեջ, վրան լցնել դմակի հալած յուղը այնքան, որ ծածկի մսին: Այսպես ղավուրման կարելի է երկար պահել: Ղավուրման օգտագործելիս պետք է ամանի մեջ լցնել հալած յուղ, որպեսզի մնացած միսը միշտ ծածկված լինի բավականին հաստ շերտով: Եթե պահելու ընթացքում ղավուրմայի երեսին յուղի ճաքեր առաջանան, նշանակում է, որ միսը փչանում է: Ղավուրման օգտագործում են և տաք, և սառը վիճակում, դրանից պատրաստում են նաև տարբեր կերակուրներ: Ղավուրման կարելի է պատրաստել նաև տավարի մսից:


Navasardtours.com

 





 



Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 15հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (08.02.17)
Դիտումներ: 1628 | Տեգեր: «Ղավուրմա», ավանդական, բաղադրատոմսեր․ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...