Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 18.12.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Գազարով տորթ «Անմահական»
 
 


   aravot.am

Իրականում այս տորթն անուն չունի, պարզապես գազարով տորթ է: Սակայն գազարն այնքան պրոզայիկ մթերք է նման համեղագույն վայելքի համար, որ սխալ կլիներ այդ տորթին իր համին արժանի անվանում չտալը:


Անհրաժեշտ մթերքները

Գազար- 300 գրամ
Շագանակագույն շաքարավազ- 200 գրամ
Ձու- 2 հատ
Ալյուր- 150 գրամ
Բուսական յուղ- 150 գրամ
Ընկույզ- 1 բաժակ
Չրեր, չամիչ՝ ըստ ճաշակի (պարտադիր չէ)
Համեմունքներ՝ դարչին, մեխակ, հիլ, մշկընկույզ (мускатный орех)

Սոդա կամ փխրեցուցիչ- 1 թեյի գդալ
Աղ- 0,5 թեյի գդալ

Կրեմի համար՝

Նարնջի կեղեւ- 1 նարնջի
Մասկարպոնե կամ այլ սերուցքային պանիր- 100 գրամ
Շաքարի փոշի-100 գրամ
Վանիլի մզվածք (էքստրատ)- 1 թեյի գդալ կամ նույնքան նարնջի լիկյոր


Պատրաստման եղանակը

Ձուն եւ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել մանր քերիչով քերած գազարը, բուսական յուղը, կրկին հարել, ապա ավելացնել չոր մթերքները՝ ալյուրը, սոդան, կտրատած ընկույզը, չրեղենը, աղը, համեմունքները:


Լցնել ջեռոցի թավայի մեջ եւ դնել նախապես 150 աստիճան տաքացրած ջեռոցը՝ մեկ ժամով:


Պատրաստ լինելուց հետո թողնել սառչի, որից հետո վրան քսել կրեմը:
Կրեմի համար պարզապես գդալով խառնեք իրար սերուցքային պանիրը, շաքարի փոշին, նարնջի մանր քերած կեղեւը, նարնջի լիկյորը կամ վանիլը:

 

Դրեք մի քանի ժամով սառնարան, որից հետո կարող եք մատուցել:


Բարի ախորժակ:







Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 01.12.17 | Հեղինակ: aravot.am

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 23հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17) | Հեղինակ: aravot.am
Դիտումներ: 42 | Տեգեր: Տորթ, «Անմահական», Գազարով | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...