Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Չորեքշաբթի, 22.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Բերանում հալչող գառան թիակ
 
 


   

Բաղադրիչներ՝ 

Գառան թիակ-2-3 կգ 

Սխտոր-8 պճեղ 

Մանանեխ 

Դիժոնյան մանանեխ 

Սև, կարմիր պղպեղ, աղ 

Ձիթայուղ-70 մլ 


Պատրաստման եղանակը՝ 

Պատրաստել մարինադը. ճզմել սխտորը, ավելացնել աղ, երկու տեսակի մանանեխ, մեկ թեյի գդալ սև պղպեղ, մեկ թեյի գդալ կարմիր պղպեղ, համեմել 70 մլ ձիթայուղով: Միսը լվանալ, վրան անել երկու սանտիմետր երկարությամբ հորիզոնական կտրվածքներ: Գառան թիակը պատել պատրաստված մարինադով: Միսը կարելի է մարինացնել մեկ-երկու օր, թերևս հնարավոր է դնել այն ջեռոցի մեջ անմիջապես: Մսի հետ, իբրև խավարտ, խորհուրդ է տրվում խորովել բանջարեղեն: 

Հագեցնող է, համեղ և ախորժելի:


 






 



Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 01.11.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.11.17)
Դիտումներ: 37 | Տեգեր: հալչող, բերանում, գառան, թիակ | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...