Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Հինգշաբթի, 19.10.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Ձուկը` հունական ձևով
 
 
Загрузка...


 

700 գրամ ձկան փափկամիս, 3 լոլիկ, 300 գրամ քերած պանիր, 2 պճեղ սխտոր, 250 գրամ մայոնեզ, կես կիտրոնի հյութ, մանրացրած կանաչի (կանաչ սոխ, սամիթ, մաղադանոս, ռեհան):

Ձկան փափկամիսը կտրտել մեկական չափաբաժիններով և ցողել կիտրոնի հյութով: Նախապես կարելի է համեմել աղով: Մայոնեզը խառնել կանաչու, մանր կտրտած լոլիկի, մանրացրած սխտորի և 150 գրամ քերած պանրի հետ: Ստաց-ված զանգվածով պատել ձուկը և դնել յուղած տապակի մեջ: Մակերեսին շաղ տալ մնացած պանիրը և ջեռոցում եփել 30 րոպե 180-200C ջերմաստիճանում:
 



Տարածել...


loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 18հզ. բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (05.08.16)
Դիտումներ: 617 | Տեգեր: հունական, Ձուկը, ձևով | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...