Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Շաբաթ, 18.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Չիզքեյք
 
 


   

 

140 գրամ թխվածքաբլիթի կտորտանք, 2 ճաշի գդալ շաքարավազ, կես թեյի գդալ դարչին, 60 գրամ հալեցրած կարագ, 500 գրամ սերուցքային պանիր, 2 ձու, 150 գրամ շաքարավազ, 250 մլ թթվասեր, կես թեյի գդալ վանիլ:

Յեռոցը տաքացնել մինչև 165°C: Թասի մեջ խառնել թխվածքաբլիթի կտորտանքը, 2 ճաշի գդալ շաքարավազը, դարչինը և կարագը: Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ, պինդ սեղմել և դնել սառնարան:

Սիջուկը պատրաստելու համար 

Հարիչով հարել սերուցքային պանիրը, մինչև միատարր զանգված ստացվի: Շարունակելով հարել՝ ավելացնել 150 գրամ շաքարավազը, 2 ձուն, թթվասերը և վանիլը: Երբ միատարր զանգված ստացվի, միջուկը լցնել տորթի սառեցրած շերտի վրա և 1 ժամ թխել ջեռոցում: 

Այնուհետև ջեռոցն անջատել և առանց դուռը բացելու չիզքեյքը թողնել ներսում ևս 1 ժամ: Այնուհետև հանել, թողնել, որ լրիվ սառչի և 3 ժամ պահել սառնարանում: 

Զարդարել մրգերով և հատապտուղներով ըստ ճաշակի:
 



Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 05.08.16

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (05.08.16)
Դիտումներ: 817 | Տեգեր: Չիզքեյք | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...