RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Ծեծած միսը` ձվածեղով և կանաչ սոխով
 


 


   

Բաղադրիչներ`

Միս-100-150գր. մեկ չափաբաժնի համար 
Ձիթայուղ 
Կանաչ սոխ
Աղ, սև աղացած պղպեղ 
Ձու-1 հատ երկու չափաբաժնի համար 

Խորհուրդ է տրվում պատրաստել 2-4 չափաբաժին


Պատրաստման եղանակը`

Տավարի միսը այդքան էլ հարմար չէ մեր բաղադրատոմսի համար, այդ իսկ պատճառով մենք կընտրենք հորթի միս կամ էլ տավարի սուկի: Միսն ընտրում ենք առանց միջներակների, թաղանթի և ոսկորների: Միսը կտրում ենք հյուսվածքների լայնքով, մոտավորապես 1 սմ հաստությամբ: Հարմարության համար կարելի է օգտագործել սառեցված միս: Այն ծեծում ենք հատուկ մուրճով կամ լայն խոհանոցային դանակով: Մսից կտրատում ենք կտորներ և ծեծում ոչ թե սուր, այլ դանակի բութ կողմով տարբեր ուղղություններով:


Ապա շարում ենք ծեծված մսի կտորները թավայի մեջ, ավելացնում ենք աղ, Ձեր սիրած համեմունքները (մեխակ, դափնու տերև): Չափավոր ավելացնում ենք ձեթ և թողնում միսը մեկ-երկու ժամով, որպեսզի հանգստանա: Կարելի է նաև սառնարանում` ներքևի դարակում: Ձեթով և համեմունքներով միսը տապակում ենք նույն թավայի մեջ, ապա ավելացնում ենք խփած ձուն և տապակում ևս մի քանի րոպե, մինչ ձվածեցի պատրաստվելը: Ավելացնում ենք կտրատված կանաչ սոխ:

Պատրաստման ընթացքը 10-15 րոպե է, իսկ ընթրիքի հիշողությունները դեռ երկար կմնան:

Բարի ախորժակ:

 





 



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17)
Դիտումներ: 417 | Տեգեր: Սոխով, ձվածեղով, Ծեծած, միսը, կանաչ | - Վարկանիշ -: 0.0/0