RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Սնկով և բրոկոլիով թխվածքի բաղադրատոմս
 


 


   

Բաղադրությունը միջուկի համար` 

Սունկ- 250 գր. 

Բրոկոլի- 200 գր. 

Սոխ-1 հատ 

Աղ, սև պղպեղ 

Խմորի համար` 

Հավկիթ- 2 հատ 

Մածուն-1 բաժակ 

Ալյուր-1 բաժակ 

Սոդա- 1 թ/գ. 

Աղ- 0.5 թ/գ. 


Պատրաստման եղանակը` 

Սոդան խառնել մածունի հետ, թողնել 1-2 րոպե, ավելացնել հավկիթները, աղն ու հարել: Վերջում ավելացնել ալյուրը, խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի: Սոխը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ: Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել կտրատած սունկը, տապակել 3-5 րոպե, ապա ավելացնել մանր կտրատած բրոկոլին: Տապակել ևս 5 րոպե, համեմել աղով և սև պղպեղով: Տապակի հատակին յուղաթերթ դնել, վրան և տապակի պատերին ձեթ քսել, լցնել խմորի կեսը, ապա՝ միջուկը ու վրան խմորի մյուս կեսը: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում 35-40 րոպե: 

Բարի ախորժակ





Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17)
Դիտումներ: 352 | Տեգեր: սնկով, թխվածքի, Բրոկոլիով, բաղադրատոմս | - Վարկանիշ -: 0.0/0