Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Չորեքշաբթի, 13.12.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Սնկով և բրոկոլիով թխվածքի բաղադրատոմս
 
 


   

Բաղադրությունը միջուկի համար` 

Սունկ- 250 գր. 

Բրոկոլի- 200 գր. 

Սոխ-1 հատ 

Աղ, սև պղպեղ 

Խմորի համար` 

Հավկիթ- 2 հատ 

Մածուն-1 բաժակ 

Ալյուր-1 բաժակ 

Սոդա- 1 թ/գ. 

Աղ- 0.5 թ/գ. 


Պատրաստման եղանակը` 

Սոդան խառնել մածունի հետ, թողնել 1-2 րոպե, ավելացնել հավկիթները, աղն ու հարել: Վերջում ավելացնել ալյուրը, խառնել մինչև համասեռ զանգված ստացվի: Սոխը մանր կտրատել և տապակել ձեթի մեջ: Երբ սոխը ոսկեգույն դառնա, ավելացնել կտրատած սունկը, տապակել 3-5 րոպե, ապա ավելացնել մանր կտրատած բրոկոլին: Տապակել ևս 5 րոպե, համեմել աղով և սև պղպեղով: Տապակի հատակին յուղաթերթ դնել, վրան և տապակի պատերին ձեթ քսել, լցնել խմորի կեսը, ապա՝ միջուկը ու վրան խմորի մյուս կեսը: Թխել 170 աստիճան ջեռոցում 35-40 րոպե: 

Բարի ախորժակ





Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 01.12.17

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 23հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17)
Դիտումներ: 71 | Տեգեր: սնկով, թխվածքի, Բրոկոլիով, բաղադրատոմս | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...