RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Բաննիցա. բաղադրատոմս
 


 


   

Ինչ է անհրաժեշտ

1 բաժակ ալյուր
1ճաշի գդալ կարագ
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
1 ձու
1 պտղունց աղ

Միջուկի համար 
2 բաժակ ընկույզ
3-ական ճաշի գդալ մեղր և շաքարավազ
2 ճաշի գդալ կարագ
0,5 կիտրոնի կեղևի քերուկ

 Չափաբաժին 6
Պատրաստման ժամանակը 1 ժամ 20 րոպե

Ինչպես պատրաստել

1.    Մաղած ալյուրը, փխրեցուցիչը, աղը, 4 ճաշի գդալ գոլ ջուրը և կարագը խառնել։ Խմոր հունցել, ծածկել և 30 րոպեով դնել սառնարան։ Ընկույզը խոշոր կտրտել, ավելացնել մեղրը, շաքարավազը և կիտրոնի կեղևի քերուկը։

2.    Խմորը բարակ գրտնակել։ Վրան կարագ քսել։ Հավասար շերտով վրան տարածել միջուկը՝ եզրերից թողնելով 1,5 սմ։ Խմորը ռուլետաձև փաթաթել, եզրերը ամրացնել։

3.    Ռուլետը խխունջի պես փաթաթել և դնել յուղած տապակի մեջ։ Վրան հարած ձու քսել, ռուլետի ծայրը սեեղմել։ Թխել 35-40 րոպե 180°С տաքացրած ջեռոցում։



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (12.03.18)
Դիտումներ: 311 | Տեգեր: բաղադրատոմս, Բաննիցա. | - Վարկանիշ -: 0.0/0