Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Շաբաթ, 21.04.18  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Այս կաթնային կրեմը կարող եք օգտագործել տորթերի և թխվածքների պատրաստման ժամանակ
 
 


   

Բաղադրամասեր

Շոկոլադ՝ 60-70 գր կամ կակաո՝ 1,5 ճաշի գդալ,
Ձու՝ 2 հատ,
Շաքարավազ՝ 2 ճաշի գդալ,
Ալյուր՝ 1-2 ճաշի գդալ,
Կաթ՝ 250 մլ,
Կարագ՝ 30-50 գր,
Վանիլին՝ մի փոքր

Պատրաստման եղանակը

Խառնում եք շաքարավազը ձվի հետ: Կոտրատում եք շոկոլադը, ավելացնում 1 ճաշի գդալ ջուր և հալեցնում: Ավելացնում եք 3-4 ճաշի գդալ սառը կաթ, խառնում եք:

Հալեցրած շոկոլադը կամ կակաոն զգուշորեն խառնում եք կաթի, շաքարավազի և ձվի հետ: Ավելացնում եք ալյուր, խառնում եք: Մնացած կաթը եռացնում եք:

Դանդաղ ավելացնում եք ձվա-շոկոլադային զանգվածին՝ խառնելով։ Դնում եք թույլ կրակի վրա` անընդհատ խառնելով մինչև եռալը: Ավելացնում եք կարագ, վանիլին:

Հարում եք կրեմը և սառացնում:



Տարածել...
 

Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 17.04.18

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 25հզ.+ բաժանորդ



Հետևեք մեր էջերին Ֆեյսբուքում


Նոր նյութեր


 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (17.04.18)
Դիտումներ: 105 | Տեգեր: տորթերի, կրեմը, եք, պատրաստման, ժամանակ, թխվածքների, Այս, օգտագործել, կաթնային, կարող | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...