Загрузка...
Ողջույն, Հյուր!
       Երկուշաբթի, 20.11.17  Русский  English  Français   Español   Türkçe   ქართული   فارسی

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց


Աղցան «Թբիլիսի»
 
 


   


 
300 գրամ կարմիր խաշած լոբի, 200- 250 գրամ տավարի խաշած միս, 1 միջին չափսի կարմիր գլուխ սոխ, 1 կարմիր բուլղարական տաքդեղ, կես կծու տաքդեղ, 2-3 պճեղ սխտոր, 50 գրամ ընկույզ, համեմի փոքր փունջ, սև պղպեղ, խմելի-սունելի, ձիթապտղի ձեթ և գինու քացախ:

Սոխը կտրտել կիսալուսնաձև բարակ օղակներով  և 2 րոպե թողնել եռացրած ջրի մեջ, հանել: Բուլղարական տաքդեղի սերմնատուփը հեռացնել և պտղամիսը ձողիկաձև կտրտել: 

Միսը խորանարդաձև կտրտել: Կծու տաքդեղի սերմնատուփը հեռացնել և շատ մանր կտրտել: Սխտորը ճզմել: Լոբու վրա ավելացնել սոխը, միսը, տաքդեղները, սխտորը, կտրտած համեմը, բոված և կտրտած ընկույզը: 

Համեմել աղով, սև պղպեղով և խմելի-սունելիով: 4-5 ճաշի գդալ ձիթապտղի ձեթին խառնել 1 ճաշի գդալ քացախ և ստացված խառնուրդը լցնել աղցանի վրա: Խառնել: 



Տարածել...


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: 05.08.16

loading...

Նմանատիպ նյութեր
Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝ այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,
Загрузка...

Միացեք մեզ YouTube-ում... 21հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր


«Եթե քո բոլոր օրերը նման են մեկը մյուսին, ուրեմն ապրել ես ԸՆԴԱՄԵՆԸ 1 օր» 
Եթե համաձայն ես, սեղմիր Հավանել   

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (05.08.16)
Դիտումներ: 1088 | Տեգեր: Աղցան, «Թբիլիսի» | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...
Загрузка...