RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » Բազմազան տեսանյութեր » Խոհանոց

Աղանձի պատրաստման բաղադրատոմսը
 


 


   xohanoc.am

Բաղադրամասեր՝ 1 կգ ցորենին` 400 գ ընկույզի միջուկ, կամ 400 գ նուշ, 1 կգ չամիչ, 400 գ քունջութ




Պատրաստման եղանակը

  • Նախապատրաստած ցորենը 1 ժամ թրջել սառը ջրում։ Դրանից հետո ցորենը քամել մաղով կամ քամիչով, ցամաքացնել և լցնել տապակը։ Այնուհետև, անընդհատ խաոնելով, բովել մարմանդ կրակի վրա 15 — 20 րոպե, որից հետո պաղեցնել։ Բոված ցորենը խառնել քունջութի, ջարդած ընկույզի և ընտրած ու լվացած չամչի հետ։








Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 60հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Խոհանոց | Ավելացրեց: erkusov.com (01.12.17) | Հեղինակ: xohanoc.am
Դիտումներ: 696 | Տեգեր: բաղադրատոմսը, պատրաստման, Աղանձի | - Վարկանիշ -: 0.0/0