Загрузка...

Գլխավոր էջ » » Բազմազան...

Ինչպես թխել ընտիր «Մատնաքաշ» (Հայկական հաց)՝ տանը
 

 


   

Թարմ ու տաք մատնաքաշ, թե ֆրանսիական թիթիզ բագետ…ինչքան էլ սրանք համեղ լինեն, միևնույնն է տանը պատրաստած հացին չեն հասնի: Հատկապես, եթե դա հատուկ հավելումներով հաց է:

Ոչ մի բարդ բան չկա, հատկապես, եթե նախորդ անգամ պատրաստել եք համբուրգերի հաց:

Հիմնական խմոր

Սա այն հիմնական խմորի բաղադրիչներն են, որը մի թեթև փոխելով կարող եք երկու տեսակի հացից էլ ստանալ:

Մեզ պետք է`

2 թգ խմորիչ (անպայման նայեք, որպեսզի այն լինի թարմ` այլապես խմորը չի ուռի)
1 բաժակ գոլ ջուր (թույլ տաքության, շատ տաք ջուրը կրկին կվնասի ձեր խմորին)
1 ձու
3 թգ սենյակային ջերմաստիճանի հասած կարագ կամ սփռեդ
3 ճգ շաքարավազ
1 թգ աղ
3 -4 բաժակ ալյուր (կամ այնքան, որ ստացվի պինդ խմոր- այնպիսին, ինչպիսին ձեր տնական պիցցայի խմորն է)

Մանրամասն նկարագրությունը՝ այստեղ.










Տարածել...
 

Կատեգորիա: Բազմազան... | Ավելացրեց: 09.06.18

loading...

Նմանատիպ նյութեր

Այլ նյութեր ՆՈՒՅՆ ԹԵՄԱՅՈՎ՝
այստեղ,    
На русском,  English,  Français,   Español,   Türkçe,
  ქართული,   فارسی,

Միացեք մեզ YouTube-ում... 30հզ.+ բաժանորդ



Նոր նյութեր

 

Загрузка...
Загрузка...
Կատեգորիա: Բազմազան... | Ավելացրեց: erkusov.com (09.06.18)
Դիտումներ: 946 | Տեգեր: ընտիր, (Հայկական, «Մատնաքաշ», թխել, տանը, հաց)՝, Ինչպես | - Վարկանիշ -: 0.0/0

Загрузка...
Загрузка...