RSS 

Загрузка...

Գլխավոր էջ » » Բազմազան...

Ահա թե ինչու պետք է թրջել ընկուզեղենն օգտագործելուց առաջ
 


 


   

Շատ քչերը գիտեն, որ ընկուզեղենում պարունակվող օգտակար նյութերն ակտիվանում են միայն խոնավ միջավայրում, ջրի շնորհիվ ընկույզի բոլոր օգտակար բաղադրիչները կարծես "արթնանում" են և ամբողջովին մարսվում օրգանիզմի կողմից:

Ինչպես ճիշտ թրջել ընկուզեղենն՝ օգտագործելուց առաջ.

Ընկույզ - 8 ժամ
Նուշ - 12 ժամ
Սոճենու ընկույզ - 8 ժամ
Պնդուկ - 8 ժամ
Գետնանուշ - 1-2 ժամ



Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



loading...

Загрузка...

Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 30հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: Բազմազան... | Ավելացրեց: erkusov.com (10.08.18)
Դիտումներ: 417 | Տեգեր: թրջել, օգտագործելուց, Ահա, Թե, ԻՆՉՈՒ, ընկուզեղենն, առաջ, պետք | - Վարկանիշ -: 0.0/0

_blanktext/javascript> |